Продаж / Квартира / ЖК Місто Квітів /Тираспільська, Сирець, Київ

Адреса Тираспільська
Кількість кімнат 2 кімнати Поверх Поверх 8/16 Площа 63/28/22

ID:106047

Контактна інформація

Штульман Віта Олексіївна

ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА

  • Газ:ні
  • Ремонт:без ремонта
  • Метро:Сирець
  • Є ОСЕЛЯ:ТАК

ОПИС

#106047
До вашої уваги пропонується простора двокімнатна квартира на продаж за адресою: ЖК Місто Квітів, вул. Тираспольська 54, Подільський район, яка розташована на 8 поверсі 16 поверхового будинку.
метро Сирець 15 хвилин пішки.
Є можливість купити по програмі Єоселя 3% або Євідновлення.
Квартира розташована на зручному восьмому поверсі, шістнадцяти поверхового будинку. Функціональне планування: простора кухня вітальня, дві окремі кімнати, два санвузла. З однієї із спалень вихід на засклену лоджію. Всі вікна у двір. Розташована в середині будинку світла, тепла та дуже затишна. Встановлені лічильники на світло , воду, та на тепло що суттєвого економить в опалювальний період.
В будинку консьєрж, заїзд через шлагбаум, на території гостьовий паркінг для жителів комплексу. У дворі дитячі та спортивні майданчики, приватний садочок. Відділення нової пошти, аптека, магазини, кофейні і ще багато чого. Прогулятися можна в Сирецькому дендропарку, парку «Дубки» чи розташованому неподалік великому лісопарку. Паркові зони з’являться і безпосередньо на території комплексу, що займає площу понад 11 га.
Поруч такі ЖК: Сирецькі Сади, Файна Таун, Діброва Парк\Dibrova Park
Чудова інфраструктура.
У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет.
Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розв'язка, метро.

Агенство нерухомості "Квартали"
Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди.
Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!
КОМІСІЯ АН Квартали 5 % за фактом підписання договору купівлі-продажу.

ОБ'ЄКТ НА КАРТІ