Оренда / Словʼянська 28/ Солом'янський

Адреса Словʼянська
Кількість кімнат 2 кімнати Поверх Поверх 3/9 Площа 65/56/9

ID:101515

Контактна інформація

Цикора Олександр

ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА

  • Газ:є
  • Ремонт:косметичний ремонт
  • Ексклюзив:Ні
  • Метро:Шулявська

ОПИС

#101515
До вашої уваги пропонується 2 кімнатна квартира на оренду за адресою: Словянська28, розташована на 3 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності велика кількість магазинів, ресторани, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розв'язка, метро.
Вперше здається двокімнатна затішна квартира в так званому "професорському" будинку покращенного планування. Після косметичного ремонту.
Велика вмебльована кухня - 9 кв. м., місткий двокамерний холодильник. Роздільній санвузол з повноцінною ванною, бойлером і пральною машиною. Просторій коридор з однією великою кладовкою- гардеробною та двома меншими, которі повноцінно можуть замініти шафи. Непрохідні кімнати, в головній - новий сучасний телевізор з вай фай, нові меблі. У спальні - два окремих ліжка. Великі впорядковані та засклені балкони. Просторий передпокій з подвійними дверима.
Тихе затишне подвір"я, яке влітку потопає в зелені, доглянуті клумби. Приємні сусіди, чистий під"їзд, два кодових замки на вхідних дверях, місце для паркування. Поблизу - зупинки громадського транспорту і вся необхідна інфраструктура - магазини, аптеки, ринок.
Під час минулого блекауту в будинку не вимикалося світло - він на одній лініїї з Медмістечком. Квартира дуже тепла завдяки товстим стінам та чавунним батареям.
Оплата: наперед за перший місяць + депозит у розмірі місячної оплати. В подальшому - помісячно + комунальні платежі.
Тільки для сімейних пар без дітей. Можна орендувати з однією дорослою собакою до 5 кг (порода обговорюється).
Для відповідальних наймачів можлива розумна знижка.
Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 50% за фактом підписання договору оренди.

ОБ'ЄКТ НА КАРТІ